Pages Navigation Menu

Inscrie-te la Walking Month 2016! Paseste pentru ca altii sa poata pasi!

Inscrie-te la Walking Month 2016! Paseste pentru ca altii sa poata pasi!

Inscrieriile pentru Walking Month 2016 sunt posibile pana in data de 5 septembrie la urmatorul link. Costul inscrierii este de 99 RON  in schimbul careia vei primii o bratara fitness pe care o vei putea pastra si dupa ce concursul se va incheia. Daca ai deja o astfel de bratara de la editia trecuta atunci costul inscrierii este de 69 RON. Conceptul concursului este unul simplu: echipe de patru persoane concurează, timp de o lună, încercând să meargă cât mai mult pe jos în timpul activităților cotidiene, pentru a câștiga premiile oferite de organizatori și parteneri.

Intreaga suma de bani stransa din inregistrari va fii donata catre Gradinita Speciala Malteza din Cluj‑Napoca, care va folosi fondurile pentru a asigura terapia de care au nevoie copii cu dizabilităati neuromotorii pentru a umbla si a avea o viata independenta.

Sloganul celei de-a 2 editii a concursului caritabil WALKING MONTH este „Pasim pentru ca ei sa poata pasi”. Concursul se deruleaza in perioada 12 septembrie – 9 octombrie in Cluj Napoca.

„Pasim pentru ca ei sa poata pasi” este sloganul celei de-a doua editii a concursului caritabil WALKING MONTH, ce se va derula in Cluj Napoca in perioada 12 septembrie – 9 octombrie.

Echipele care vor aduna cel mai mare numar de pasi in perioada competitiei vor castiga premii precum abonamente la Electric Castle 2017, vouchere pentru echipament sportiv, abonamente la centrul spa „Salute per Aqua” si multe altele.

Sumele stranse prin plata taxelor de inscriere sunt virate direct in conturile Serviciul de Ajutor Maltez in Romania, care le va folosi pentru a acoperi parte din cheltuielile Gradinitei Speciale Malteze. Gradinita are in grija 22 de copii cu dizabilitati neuromotorii, 10 dintre ei provenind din centrele rezidentiale de servicii sociale.

Editia de anul trecut a concursului caritabil WALKING MONTH  a avut inscrisi 600 de participanti si a adunat 42.000 de lei care au fost donati pentru dotarea sectiei de Terapie Intensiva a Spitalului de Urgenta pentru copii din Cluj-Napoca.

Inscrie-te acum, Paseste pentru ca altii sa poata pasi!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>