Pages Navigation Menu

ALL TIME SPORT – Campionatul firmelor din Cluj – Napoca

ALL TIME SPORT – Campionatul firmelor din Cluj – Napoca

Aceasta competitie a luat fiinta din dorinta jucatorilor de a participa la un campionat de fotbal bine organizat, cu posibilitati reale de a creea performanta si palmares. La inceputul anului 2005 au fost puse primele baze ale acestei competitii, urmand ca in luna mai 2009 sa ia fiinta  alltimesport.ro   si inceputul unui nou capitol din fotbalul  clujean.

Urmatorul pas a fost crearea ASOCIATIEI SPORTIVE “ALL TIME SPORT” si demersurile pentru structura campionatului si a diviziilor in sistem profesionist dupa forma marilor campionate de fotbal. Aceasta competitie sportiva este destinata tuturor firmelor, institutiilor private si de stat precum si oricaror forme de activitati legale desfasurate pe teritoriul judetului Cluj. Desfasurarea competitiei se realizeaza in sistem TUR – RETUR in perioada august – decembrie ( turul ) respectiv martie – iulie ( returul ) fiecare echipa avand un teren unde isi desfasoara meciurile de ACASA ( toate meciurile fiind in sistem ACASA si DEPLASARE ).

Partidele de minifotbal se disputa pe teren cu gazon sintetic cu echipe alcatuite din 5 + 1 jucatori, toti jucatorii campionatului fiind legitimati, iar camponenta unui lot de echipa fiind alcatuita dintr-un efectiv de 15 jucatori. Echipele de fotbal clasate pe primele 3 locuri vor fi premiate in bani si obiecte si vor primi ca trofeu CUPA FIRMELOR . La finalul sezonului campioana ALL TIME SPORT – CAMPIONATUL FIRMELOR va participa va avea sansa de a merge la turneul final pe tara organizat de catre Federatia De Minifotbal Din Romania. De asemenea castigatoarea cupei va participa la cupa romaniei la mini fotbal, turneu dedicat detinatoarelor de CUPA.l.

Competitia este afiliata la FEDERATIA DE MINIFOTBAL DIN ROMANIA.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>