Pages Navigation Menu

Ștafeta Sprint Feminin la Triatlonul Herbalife Buftea a fost castigat de echipa Ancăi Bucur, Miss Fitness Universe

Ștafeta Sprint Feminin la Triatlonul Herbalife Buftea a fost castigat de echipa Ancăi Bucur, Miss Fitness Universe

Anca Bucur (alergare), Flori Fieraru (ciclism) și Ana Stoiciu (înot) au format echipa perfectă la Triatlonul Herbalife 2014, ce a avut loc sâmbătă 14 iunie în Buftea. Anca Bucur și echipa ei au câștigat locul întâi la Proba de Ștafetă Sprint Feminin cu timpul de 01h 11 min 9 sec.

Ana Stoiciu a dat startul cu prima probă din cadrul stafetei. Ana a înotat 750 m în lacul Buftea în 8 minute și 51 de secunde. Stafeta a fost preluată apoi de Flori Fieraru, care a parcurs  pe bicicletă cei 20 de km în 44 minute și 15 secunde. Iar Anca Bucur a încheiat stafeta cu proba de alergare, parcurgând cei 5 km în 17 minute și 21 secunde.

Anca Bucur, consultant în fitness și primul sportiv sponsorizat de Herbalife, este singura româncă dublu medaliată în cadrul concursului mondial de fitness “Miss Fitness Universe”, organizat în Miami, Statele Unite ale Americii. În urmă cu doi ani, Anca a impresionat juriul și a câștigat marele premiu iar în 2013 i-a cucerit din nou pe americani, acordându-i titlul suprem la categoria profesioniști. Acum a intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru concursul Miss Fitness Universe 2014:

“Acum întreaga mea energie se îndreaptă către marea competiție pe care o voi susține în mai puțin de două săptămâni. De ce spun “marea competitie”? Pentru că fac parte dintr-o divizie a profesioniștilor, elita fitness-ului mondial. Va fi un concurs foarte strâns, iar detaliile mici vor face diferența. Imi doresc ca forma mea fizică și psihică să fie perfectă, restul nu depinde de mine. Și în acest an cei din juriu vor avea o misiune foarte grea în a aprecia și desemna câștigătorul.”

Înainte ca sportivii să se alinieze la linia de start, Anca Bucur, Miss Fitness Universe, i-a pregătit cu o sesiune de încălzire. Peste 250 de sportivi au luat startul sâmbătă, 14 iunie, la prima ediție a Triatlonului Herbalife Buftea 2014, eveniment organizat sub auspiciile Ministerului Tineretului și Sportului și cu sprijinul Federației Române de Triatlon.

Triatlonul Herbalife 2014, organizat de Asociaţia Pegas Triatlon Club, s-a desfășurat în orașul Buftea, în apropierea Bucureștiului, și a presupus parcurgerea succesivă a trei probe – înot, ciclism și alergare. Probele de alergare și de ciclism s-au desfășurat pe asfalt, iar proba de înot în Lacul Buftea.

Triatlonul Herbalife Buftea a avut și o importantă componentă de responsabilitate socială, o parte din fondurile strânse cu ocazia Triatlonului urmând a fi direcționate către Casa Cireșarii II din București, sectorul 5 și destinate pentru reamenajarea exterioară a clădirii.

Companiile care au făcut posibilă prima ediție a Triatlonului Herbalife Buftea sunt: Herbalife România – sponsor oficial în nutriție, WorldClass, Hibiscus Sport, Carpatina, Divertiland, Tipografia Silkat.

Partenerii media ce au sprijinit acest eveniment: ProSport – partener media oficial, Telerevolution TV City.

Partenerii instituționali: Ministerul Tineretului și Sportului, Federația Română de Triatlon Primăria Buftea.

Contact:

Ruxandra BituGrayling Romania

ruxandra.bitu@grayling.com

Tel:+40213355570

Mobile: +40 749 142277

Andreea CarageaGrayling Romania

andreea.caragea@grayling.com

tel:+40213355570

Mobile: +40 744 778045

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>