Pages Navigation Menu

Rarau Radical Race: Competitie de mountain bike in 6 Septembrie

Rarau Radical Race: Competitie de mountain bike in 6 Septembrie

Rarau Radical Race doreste sa fie o competitie de Mountain Bike care sa puna in valoare potentialul outdoor al masivului Rarau-Giumalau si nu in ultimul rand sa va aduca mai aproape de meleagurile bucovinene.
Proiectul este initiat de Asociatia Ghizilor din Bucovina in parteneriat cu Asociatia Club Sportiv Suceava Pedaleaza, Asociatia Natura Pro Rarau, Asociatia Montana Pathos si Serviciul Public Salvamont Suceava.

Pentru anul in curs ne propunem un maraton MTB in masivul Rarau, urmand ca in 2015 sa avem si un concurs de trail runnig.
Fenomenul este in stadiul incipient, concursul propriu zis avand loc in data de 6 septembrie. Din aceste considerente, pe masura ce vom avea noutati legate de traseu, numar de locuri, taxa de inscriere, cazare si alte detalii, le vom posta pe Facebook si pe site-ul www.radicalrace.ro

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>