Pages Navigation Menu

Rally-Raid va avea loc in 8-9 august in Satu Mare

Rally-Raid va avea loc in 8-9 august in Satu Mare

După numeroase ediții de succes și ani de zile de pauză, tradiția concursurilor de Rally-Raid reînvie în județul Satu Mare. Probele speciale se vor derula pe drumuri forestiere şi de câmp în zona localităţilor Sâi, Homorod şi Medișa, pe o lungime totală de aproximativ 120 de kilometri.

Competiţia se va desfăşura în cadrul categoriilor “Auto”, “Moto” şi “Quad”. În cadrul categoriei “Auto” vor concura echipaje de amatori și licențiați.

Vineri, 8 august, cu începere de la ora 08.00 se va închide o parte a Pieţei Libertăţii, pe porţiunea dintre străzile Ştefan cel Mare şi Al. I. Cuza (în faţa hotelului Dacia şi a Catedralei Romano-Catolice). Pe porţiunea mai sus menţionată se va organiza o expoziţie auto cu participarea principalelor mărci mondiale din industria de maşini, expoziție care îşi va aștepta publicul până duminică seara. Circulaţia va rămâne liberă pe tronsonul Ştefan cel Mare – Petru Bran – Al. I. Cuza.

Tot vineri, de la ora 18.00, după startul festiv din Piaţa Libertăţii concurenţii se vor îndrepta spre Dorolț în direcția Pădurea Mare (spre Someș), unde se va organiza “prologul”, pe un traseu spectaculos cu urcări și coborâri pe digul Someșului. Se va parcurge un traseu de 11 kilometri pe această porțiune, se va organiza rally-taxi pentru parteneri, reprezentanții presei și pentru spectatori. Seara piloţii vor primi hărțile pentru ziua următoare.

Sâmbătă, 9 august echipajele vor pleca dimineața spre startul pentru proba specială, în zona Sâi-Chilia. De la ora 10.00 concurenţii vor lua startul pe rând, cu ecart de două minute, urmând să parcurgă trasee de 20-25 de kilometri (urmând a fi parcurse de mai multe ori). Sosirea concurenţilor în oraş este preconizată la ora 18.00, iar seara va avea loc premierea şi masa festivă.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>