Pages Navigation Menu

Raliu VTM pe 23 August la Luna Șes, Satu Mare

Raliu VTM pe 23 August la Luna Șes, Satu Mare

In cadrul emisiunii Săptămâna Sportivă de la Nord Vest TV, direcorul ACR, David Seletye a dezvăluit în premieră că pe 23 august în județul Satu Mare  la Luna Ses va avea loc un raliu de viteză pe traseu montan (VTM).

”De ceva vreme ne tot gândim la o competiție pe traseul de la Luna Șes. Am primit aprobările de la Consiliul Județean și pe 23 august vom avea acolo un raliu VTM. Zona e superbă, traseul excelent. În această săptămână vom merge acolo să punem la punct toate detaliile. Cu siguranță va fi un spectacol deosebit pentru sătmărenii ”, a spus David Seletye care vrea ca pe viitor să includă acest raliu de la Luna Șes în cadrul calendarului național de VTM.

De altfel, David Seletye participă în week-end ca organizator la un raliu VTM în Sălaj, pe un traseu deosebit pe Meseș.

”Mă bucur că nu am avut probleme și că totul a decurs normal. Ultima etapă din acest an o vom organiza în octombrie și apoi la finalul anului vom avea din nou acea gală a laureaților”, a mai spus Seletye la Nord Vest TV.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>