Pages Navigation Menu

MountainBiking maraton Zalau

MountainBiking maraton Zalau

Michelin MTB Maraton ajunge la a 4-a ediție

 

Clubul Alien Cycling Zalau va invita la cea de-a IV-a editie a MICHELIN Maraton Zalau din data de 23.08.2014.
Maratonul de la Zalau este unul dintre cele mai interesante concursuri de mountain-bike din Romania. Pe langa traseul deosebit de frumos, cu urcare pe varful Osoiu cel mai inalt din Muntii Meses, pot fi descoperite si frumusetile salbatice ale acestor munti, dar si locuri incarcate de istorie.
Inițial programat pentru primăvară, maratonul Michelin MTB a fost amânat pentru sfârșitul verii, urmând să aibă loc în data de 23 august. Aflată la cea de-a 4-a ediție, întrecerea de lângă Zalău are de toate pentru toți, cuprinzând trei trasee, pentru diferite nivelurile de pregătire, dar în toate cazurile cu locuri frumoase care vor face parcurgerea lor o adevărată plăcere.
Cele trei trasee sunt Hobby (20km), Race (45km) și Elite (70km) și toate profită de zona deluroasă din sudul orașului Zalău, trecând prin Munții Meseș. Înscrierile se pot face numai online și taxa variază între 20 și 80 de lei în funcție de categorie, cu mențiunea că studenții și elevii care iau startul lui Hobby sunt scutiți de taxă. De asemenea, și premiile puse la bătaie sunt considerabile, primii 5 clasați la „generalul”  categoriilor Race și Elite fiind răsplătiți în bani, iar în funcție de categoriile de vârstă și cu premii în obiecte. Mai multe detalii despre întrecere pot fi găsite pe site-ul oficial.
mountain-biker

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>