Pages Navigation Menu

Moto Show Polus Cluj Napoca

Moto Show Polus Cluj Napoca

Polus Moto Show at Polus Center!

Pasionatii de motociclete si privitorii curiosi sunt asteptati duminica, 13 aprilie 2014, la Polus Moto Show, eveniment organizat de Polus Center impreuna cu scoala de soferi Auto Rally.

Polus Moto Show are loc in parcarea centrului comercial, acolo unde, de la ora 11:00, se desfasoara un incitant concurs de indemanare moto, in care participantii se intrec, pe motociclete proprii, in proba contracronometru printre jaloane si in proba de mers incet.

Inscrierile la acest concurs se fac pana vineri, 11 aprilie, la adresa marketing@poluscentercluj.ro (mentionand numele, categoria din care face parte motocicleta si capacitatea cilindrica a motorului), sau in ziua competitiei, de la ora 10:30.

In cadrul Polus Moto Show va avea loc Bazarul Moto, unde pot fi vandute si cumparate diverse articole din acest domeniu, inscrierea participantilor facandu-se gratuit, la tel. 0746.663.447 (instructor Lucuta Vasile).  

Totodata, tombola evenimentului ofera tuturor celor prezenti sansa de a castiga unul dintre cele 3 cursuri – categoria A si 3 cursuri – categoria B oferite de scoala de soferi Auto Rally, castigatorii fiind desemnati prin tragere la sorti la ora 20:00.

Polus Moto Show cuprinde si doua concerte, oferite de trupa Estrada Quartet, de la ora 19:00, si de cunoscuta formatie Desperado, de la ora 20:00.

 

2 Comentarii

  1. Buna,unde pot gasi castigatori tombolei moto show? Multumesc

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>