Pages Navigation Menu

Maraton Bucuresti Cernica Spring Trail Running 2014

Maraton Bucuresti Cernica Spring Trail Running 2014

Cernica Spring Trail Running 2014

Cand? editia 2014 ia startul in 26 aprilie. Unde? – Padurea Cernica, langa București – loc foarte potrivit pentru sport in aer liber: padurea este prinsa intre lacurile de pe raurile Colentina si Pasarea; ascunzând privirii celor care nu se abat de la sosea alte comori: mici lacuri, foste albii ale cursurilor de apă, pe malurile cărora cresc chiparosi de baltă – de un verde crud primavara si roșu superb toamna.

CSTR (Cernica Spring Trail Running)  este o competitie de alergare care isi propune sa fie una dintre primele provocari de trail running ale primaverii. Dezmorteste-te dupa iarna (desi te “suspectam” ca nici iarna nu ai stat cu mainile in san); alearga in padure, nu pe asfalt; inspira aer adevarat, nu gaz de esapament!Last but not least, Cernica Spring Trail Running – ca orice competitie Adenturemania – înseamnă vitalitate, încredere, prietenie! 

Probe
42km   Maraton
21km   Semi-maraton
10km   Cros
  5km   Family
500m   Kids

 Traseu

 Accesul in zona:

Locul de start – precum si linia de finish se afla in comuna Cernica, – la 3 kilometri de soseaua de centura a municipiului Bucuresti.

Distante aproximative de la diferite destinatii: Bucuresti (centru): 16 km; Pitesti: 146 km; Ploiesti: 78 km; Brasov: 195 km; Giurgiu: 79 km.

Traseul de concurs:
Concursul se desfasoara pe drumuri forestiere si poteci din padurea aflata la Est de Manastirea Cernica. Terenul este de ses, fara diferente de nivel semnificative si se preteaza foarte bine pentru alergare si ciclism mai ales primavara si toamna (in timpul verii tantarii pot fi o problema). O parte din traseu urmareste lacul din mijlocul padurii – fosta albie de rau acum foarte pitoresc flancata de chiparosi de balta.

 

Program

Sambata, 26 aprilie
08:00 – 09:45 Sosire la start *
09:45 – 10:00 Ultimele anunturi
10:00 Start concurs
13:30 Debut pasta party
14:00 Incepe festivitatea de premiere

 

* Atentie! – inscrierile se fac numai pana duminica 20 aprilie  http://adventuremania.ro/cstr2014/inscriere/

 

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>