Pages Navigation Menu

Maraton Apuseni: Au inceput inscrierile pentru maratonul din Apuseni

Maraton Apuseni: Au inceput inscrierile pentru maratonul din Apuseni

S-a dat startul inscrierilor la cea de-a IV-a editiea maratonului de la Apuseni, care se anunta mai bogata ca precedentele. Pentru editia cu numarul 4, din 24 mai 2014, s-au pregatit cateva surprize. In primul rand, participantilor la proba de maraton li se va oferi un pachet de inscriere mai consistent, care contine in plus, fata de componentele celui de anul trecut, o pereche de jambiere de compresie.Pachetul de intampinare le este garantat  doar primilor 600 de concurenti inscrisi (250 la maraton si 350 la semimaraton). Pentru castigatorii competitiei vor fi pregatite premii in bani si obiecte in valoare de 25 000 lei. De asemenea, programul din seara premierii va fi variat si atragator, ca la fiecare editie.

Traseul este, in linii mari, cel cu care unii dintre voi v-ati familiarizat de la editiile precedente. Startul si sosirea vor avea loc la Pensiunea Skiland din Baisoara, iar circuitul va strabate zona de sud-est a masivului Gilau – Muntele Mare. Traseul va avea 7 puncte de alimentare/hidratare, accesand drumuri publice, drumuri forestiere si poteci montane marcate sau nemarcate.

O noutate a acestei editii consta in adaugarea unei noi categorii de varsta, 50+, categoriile de concurs fiind: 16-29, 30-39, 40-49 si 50+, si open, masculin si feminin – maraton si semimaraton. La proba Family (3,2 km) se vor putea inscrie echipe formate dintr-un adult si un copil in varsta de pana la 16 ani, impartite dupa varsta copilului:0-3, 4-6, 7-9, 10-12 si 13-15 ani.

Va puteti inscrie aici: http://www.maratonapuseni.ro/concurs/inscriere.

Spor la antrenamente!

Programul competitiei va fii urmatorul:

Vineri 23 mai 14-22: Validare înscrieri şi primire pachet întâmpinare

  • ora 19: ŞEDINŢA TEHNICĂ 1
  • ora 21: ŞEDINŢA TEHNICĂ 2

Sâmbătă 24 mai 7:30-8:30: Validare înscrieri şi primire pachet întâmpinare

  • ora 8: ŞEDINŢA TEHNICĂ 3
  • ora 9: Start Maraton şi Semimaraton
  • ora 9:30: Sedinta tehnica proba Family
  • ora 10: Start proba Family
  • ora 17: Festivitatea de premiere proba Family
  • ora 17:30: Gulas
  • ora 20: Festivitatea de premiere Maraton şi Semimaraton
  • ora 21: Party

 

(Foto: Marlene Mititeanu)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>