Pages Navigation Menu

Living Fit : Sport , Fitness & Nutritie in Cluj Napoca

Living Fit : Sport , Fitness & Nutritie in Cluj Napoca

Peste 1000 de clujeni sunt aşteptaţi la Living Fit

 

Evenimentul „Living Fit”, o initiativa de amploare care are ca scop promovarea unui stil de viata sanatos prin sport si nutritie, isi deschide portile primei editii in 18 mai 2014, la Cluj Napoca, pe stadionul Cluj Arena, in prezenta a peste 1000 de participanti.

La jumatatea lunii mai, iubitorii si amatorii activitatilor sportive, sunt invitati la primul eveniment de pe piata clujeana care reuneste pe aceeasi scena nutritia si sportul. Desfasurata sub deviza „Pasiune pentru o viata sanatoasa”, initiativa Living Fit are menirea de a creste interesul pentru un stil de viata activ si echilibrat.

Initiativa ia forma unui eveniment de o zi, in care specialisti de top din industrie vor pune in scena un program dinamic si variat care consta in 3 tipuri de activitati: ateliere de nutritie si sanatate, o expozitie de produse din sfera sanatatii si o serie de activitati sportive, printre care clase de cycling, zumba, kangoo jump, deep work, cross fit, functional training, precum si un boot camp cu 10 statii, soldat cu premii pentru participanti si sustinere financiara pentru o cauza sociala, aleasa in cooperare cu Fundatia Comunitara Cluj. Programul este adresat nu doar celor care practica sport in mod regulat, ci si tuturor celor interesati sa se mentina sanatosi.

„Conceptul Living Fit porneste de la ideea ca miscarea si alimentatia corecta sunt surse de sanatate. Evenimentul din 18 mai are ca scop cresterea gradului de constientizare si interes asupra beneficiilor fizice si pshihice ale modului de viata activ si echilibrat. Aici poti veni sa te informezi la atelierele de nutritie, sanatate si preventie, sa incerci aparate si exercitii variate, precum si produsele prezentate la expo, sa-ti testezi starea de sanatate, sa iei startul alaturi de alte 40 de echipe intr-un boot camp provocator, sustinand astfel si o cauza sociala. Si toate acestea alaturi de specialisti ce-si cunosc domeniul la nivel de maiestrie. Si alaturi de 1000 de oameni care impartasesc un interes comun. Living Fit se constituie astfel intr-un fel de nucleu suport, unde gasesti idei, inspiratie si motivatie” – declara Orsi Sranko, initiatoarea proiectului.

Living Fit se doreste parte dintr-o initiativa mai larga organizata sub deviza „Pasiune pentru o viata sanatoasa”, prin care Asociatia INFitness sa promoveze in randul publicului larg un mod de viata activ si echilibrat din punct de vedere nutritional. Living Fit este primul pas. Inscrieri si bilete, in curand pe www.livingfit.ro.

Proiectul Living Fit este organizat de Asociaţia INFitness, cu sprijinul sponsorilor HERBALIFE, Farmec, WebCar, Amera Grup, al sustinatorilor Wattech, Mutantii, Club Moving, Cluj Arena, Castle Inn, Fleur du Flavours si al partenerilor World Class, Move On, Kangoo Club, Plafar, Iullius Mall, Starbucks, Samsara, Saladbox, Tengu, Spot Advertising, 313.ro, PMA, Consiliul Judetean, Primaria Locala, Fundatia Comunitara Cluj, Youth Bank, Universitatea Babes Bolyai, Facultatea de Educatie Fizica si Sport, UMF.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>