Pages Navigation Menu

Intre 19 – 21 iunie va avea loc Transilvania Rally 2014

Intre 19 – 21 iunie va avea loc Transilvania Rally 2014

La startul Transilvania Rally 2014, etapa a patra din Campionatul National de Raliuri Dunlop, s-au inscris pana acum 49 de echipaje. Raliul, programat în perioada 19 – 21 iunie, are o lungime totala de 461 km, dintre care 123 km impartiti in 12 probe speciale.

Miercuri si joi, 18 – 19 iunie, sunt programate recunoasterile oficiale pentru echipajele inscrise in Transilvania Rally, iar shakedown-ul, ultimul test in regim de cursa inaintea startului, este programat vineri, 20 iunie intre orele 09:00 – 14:00, pe sectorul Cabana Leghia- DN 1.

Joi este ziua dedicata copiilor la Transilvania Rally. Incepand cu ora 16:30 copiii vor desena pe asfaltul din Piata Unirii, tema desenelor fiind desigur Transilvania Rally, urmand ca cel mai frumos desen sa fie recompensat cu multa inghetata. Tot in cadrul acestui eveniment, Compexit Trading, dealer-ul Skoda din Cluj Napoca, va organiza o tombola pentru copiii prezenti, acestia putand castiga puzzle-uri cu modelul Skoda Yeti si machete auto Skoda.

Tot joi, 19 iunie, incepand cu ora 20:00 in Piata Unirii va avea loc si startul festiv. Echipajele inscrise la start vor pleaca in jurul orei 19:15 de la Polus Center si vor face o parada pe strazile orasului inaintea startului festiv din Piata Unirii.

Vineri, 20 iunie, este prima zi oficiala de cursa. Startul se va da la ora 19:30 de la Polus Center, iar in program sunt incluse trei probe speciale: PS Faget “Garmin”, super speciala Turda “Kremsmueller” din centrul orasului Turda, si PS Ciurila “Garmin”. Lungimea totala a celor 3 probe este de 17,6 km.

Sambata, 21 iunie, este cea mai lunga zi a Transilvania Rally. Startul se va da de la ora 08:30 la Polus Center, iar in program sunt incluse celelalte 9 probe speciale: doua treceri pe specialele Tarnita”BT”, Belis, Rasca, si Floresti “Compexit”, plus super speciala de la Polus Center. Cele 9 probe din ziua a doua au o lungime totala de 105,4 km.

Sosirea festiva este programata la Polus Center incepand cu ora 21:15, iar festivitatea de premiere se va desfasura in acelasi loc incepand cu ora 21:30. Dupa premiere, tot la Polus va avea loc o cobferinta de presa, la Centrul de presa.

Sâmbată, 21 iunie 2014, în a doua zi a raliului, începând cu ora 19.15, în parcarea centrului centrului comercial se va desfășura ultima probă super specială a competiției, transmisă în direct de Digi Sport. Proba va fi urmată de festivitatea de premiere a echipajelor câștigătoare și multe alte surprize pregătite de organizatori.

În plus, în cadrul festivității, se va acorda marele premiu al loteriei publicitare ”Shopping cu destinația Finlanda”, organizată de Polus Center Cluj.

In afara echipajelor care se lupta frecvent pentru puncte in competitia interna, la start se va afla si austriacul Manfred Stohl, pe un Subaru Impreza N14, fost campion mondial in P-WRC si multiplu campion national in Austria. Ne-am gandit ca v-ar placea sa cititi, un scurt interviu cu el.

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>