Pages Navigation Menu

Iasi Darts CUP

Iasi Darts CUP

Iasi Darts CUP , organizat de catre Iasi Darts Club si Federatia de Darts din Romania, se desfasoara in Sala Cuza a Hotelului Unirea, chiar in centrul municipiului Iasi, in zilele de 14 si 15 martie 2014 , acolo unde vineri, de la ora 18:00, este programata o sesiune de incalzire, iar sambata, la ora 12:00, va fi dat startul concursurilor la masculin si feminin.

Iubitorii jocului de darts sunt asteptati sa-si incerce precizia la Iasi Darts Cup, competitie cu premii in valoare totala de 5.500 RON.

Premiul pentru cel mai bun concurent al competitiei masculine este de 1.500 de lei, iar locurile 2 si 3 vor fi rasplatite cu 900, respectiv 500 de lei. Pe langa acestea, vor mai fi acordate, in ordinea clasamentului, inca 4 premii de 200 de lei si alte 8 premii de cate 100 de lei.

In competitia feminina, premiul cel mare este de 300 de lei, concurenta de pe locul 2 va castiga 100 de lei, iar cele doua jucatoare clasate pe pozitia a 3-a vor primi fiecare cate 50 de lei.

Taxa de participare la Iasi Darts Cup este de 60 de lei la masculin si 40 de lei la feminin, iar inscrierile se pot face la adresa contact@iasidartsclub.ro.

Pentru mai multe informatii accesati www.federatiedarts.ro

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>