Pages Navigation Menu

Fotbal American 2014 Campionatul National

Fotbal American 2014 Campionatul National

2014 aduce cea de-a 5-a editie a Campionatului National de Fotbal American

Startul va fi in data de 3 mai 2014.

Se pare ca si in Romania , fotbalul american a inceput sa fie cunoscut si indragit de multa lume , astfel a inceput sa se dezvolte intr-un ritm foarte rapid iar o consencinta la fel de imbucuratoare fiind si numarul crescut de spectatori si jucatori.

In cea de-a 5-a editie a Campionatului National de Fotbal American, care va incepe in 3 mai 2014, s-au inscris un numar record de echipe. Astfel, cele 8 formatii se vor imparti in Conferinta de Nord-Vest si Conferinta de Sud.

 

Echipa locala si castigatoarea RoBOWL-ului 4 (finala CNFA), Cluj Crusaders, va face parte din Conferinta de Nord-Vest alaturi de Timisoara 89ers si nou formatele, Mures Monsters si Baia Mare Miners.

Conferinta de Sud va fi formata din Bucuresti Rebels, Bucuresti Warriors, Bucuresti Predators si o echipa hibrid compusa din jucatori de la Bucuresti Wolverines si Prahova Thunder, care va debuta in campionat sub numele de Thunder-Wolverines.

Echipele inscrise in campionat se vor confrunta cu adversari din aceeasi conferinta (round-robin). Etapele din cele doua conferinte se vor disputa la o diferenta de o saptamana una de cealalta. Dupa incheierea sezonului regular, primele doua echipe din fiecare conferinta se vor intalni in semifinale. In prima semnifinala, campioana Conferintei N-V se va lupta cu ocupanta locului secund din Conferinta S pentru un loc in finala RoBOWL 5, iar echipa aflata in fruntea Conferintei de S va juca cu ce-a de-a doua pozitionata din conferinta paralela.

Campionatul incepe sambata, 3 mai 2014, la Baia Mare, unde echipa locala va gazdui meciul cu Timisoara 89ers, iar duminica, 4 mai 2014, Cluj Crusaders vor intalni echipa mureseana pe terenul de rugby din Parcul Sportiv „Iuliu Hatieganu”.

Intrarea la meci este libera.(Comunicat Cluj Crusaders)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>