Pages Navigation Menu

Echipele “MAGIC IAŞI” din Iași și “BRAZILIENII” din Cluj Napoca joacă Marea Finala a Cupei Prieteniei Bergenbier la Rio de Janeiro

Echipele “MAGIC IAŞI” din Iași și “BRAZILIENII” din Cluj Napoca joacă Marea Finala a Cupei Prieteniei Bergenbier la Rio de Janeiro

Pe 22 si 23 mai s-au jucat la Bacău meciurile din Finala de Est a Cupei Prieteniei Bergenbier, în care câștigătoare a fost echipa Magic Iași, reprezentanta orașului Iași. Astfel am aflat cele două finaliste care vor disputa Marea Finală a Cupei Prieteniei Bergenbier pe plaja Copacabana din Rio: echipele Brazilienii din Cluj Napoca și Magic Iași.  

Câștigătoarea Turneului Est s-a decis vineri 23 mai în meciul dintre Magic Iași și Pokemonii (Bistrița Năsăud) într-o partidă care a fost transmisă în premieră de postul de televiziune Sport.ro, unde prima echipă s-a impus cu scorul de 2–0, in timp ce echipa Brazilienii, câștigătoarea Turneului Final Vest s-a decis duminică 18 mai în meciul împotriva echipei Phoenix Craiova încheiat cu scorul de 3 la 0.

Astfel, echipa ieșeană Magic Iași și Brazilienii din Cluj Napoca sunt reprezentantele regiunilor Est  si Vest în Marea Finală a Cupei  Prieteniei  Bergenbier, care se va desfășura la Rio de Janeiro. Aceștia urmează să plece în data de 1 iunie în Brazilia pentru o scurtă pregătire înainte de Marea Finală a Cupei Prieteniei Bergenbier care va avea loc pe 4 iunie.

Cel mai spectaculos meci al echipei Magic Iași a fost în semifinale, împotriva formației Tanzmannschaft din București, când campionii s-au impus cu scorul de 2 la 0 după două reprize spectaculoase făcute de cele două echipe.

Pentru echipa Brazilienii partida cea mai spectaculoasă a fost în semifinale, împotriva formației MAV Sports din Timișoara, când campionii s-au impus cu scorul de 2 la 1 la loviturile de departajare după ce echipa clujeană a reușit să egaleze în ultimul minut de joc. Finala de Vest a Cupei Prieteniei Bergenbier s-a disputat la Cluj Napoca pe 17 si 18 mai.

In ambele turnee, atat Vest cat si Est au fost partide cu rezultate spectaculoase și răsturnări de situație neprevăzute care au atras aplauze din partea fanilor veniți la terenul special amplasat în cele două orașe. După fiecare meci, toți jucătorii au primit ca premiu bere Bergenbier și au rămas pe marginea terenului pentru a susține echipele calificate mai departe alături de spectatorii care au venit să-și încurajeze favoritii.

“Așa cum am promis am reușit să câștigăm turneul și să mergem la Rio. Brazilienii merg în Brazilia! A fost o competiție incredibilă în care suntem foarte bucuroși că am participat și că am câștigat-o. Sa sperăm ca o să reușim să ne întoarcem cu trofeul aici, acasă la Cluj. Mulțumim foarte mult suporterilor care au venit la teren să ne încurajeze și mulțumim încă o data organizatorilor pentru turneul aceasta incredibil”, au povestit jucătorii echipei Brazilienii imediat după terminarea meciului.

“E de nedescris. Ne bucurăm incredibil de mult. Au fost două zile de turneu de neuitat pentru noi care s-au încheiat cum nu se putea mai bine. Am întâlnit o echipă bună in finală însă în cele din urmă am reușit să ne concentrăm și să nu fim surprinși de adversar și am câștigat. Vrem să aducem Cupa Prieteniei la Iași”, au declarat jucătorii echipei Magic Iași imediat după terminarea meciului.

Componența echipelor câștigătoare o puteți găsi aici: http://cupaprieteniei.ro/echipe/7807 si http://cupaprieteniei.ro/echipe/3708

Rezultatele tuturor meciurilor le puteți găsi pe site-ul competiției: http://cupaprieteniei.ro/turnee-finale/est si http://cupaprieteniei.ro/turnee-finale/vest

Mai multe informații găsiți pe www.cupaprieteniei.ro.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>