Pages Navigation Menu

Din 2014 The Color Run™ vine si în Romania !!

Din 2014 The Color Run™ vine si în Romania !!

Din 2014 The Color Run™ vine si în Romania !!

The Color Run™ – cunoscută și drept ”Happiest 5k on the Planet” – este o cursă euforică în culori, care celebrează sănătatea, bucuria și originalitatea.

The Color Run™ a luat amploare odata cu lansarea sa, în ianuarie 2012 si a crescut de la peste 50 de evenimente si 600.000 de participanti în 2012 la mai mult de 100 de editii si peste un milion de alergatori în 2013.

Axată mai puțin pe timpii de alergare și mai mult pe distracția nebună, The Color Run™ este o cursă necronometrată de 5 kilometri, în cadrul căreia mii de participanți sunt vopsiți din cap până-n picioare în diverse culori, la finalul fiecărui kilometru parcurs.

Distracţia continuă şi după  încheierea cursei, cu un uriaş festival unde folosim din nou pudră colorată din belşug, pentru o explozie de fericire şi experienţe memorabile, fără a mai pune la socoteală milioanele de combinaţii de culori intense. Credeţi-ne, este cea mai tare petrecere post-5k din lume!

Avem doar două reguli, uşor de urmat:

  1. Începe cursa în haine albe.
  2. Treci linia de sosire scăldat în culori.

color_run_2

 

Fii sănătos. Fii fericit. Fii tu însuţi.

Sănătate

The Color Run™ înseamnă distracţie şi energie pozitivă însă evenimentul promovează şi un stil de viaţă sănătos.

Bucurie

„Considerăm The Color Run™ ca fiind ”Happiest 5k on the Planet” pentru că evenimentele noastre aduc laolaltă prieteni şi membri ai familiei într-un spaţiu unic, sănătos şi distractiv”

Originalitate

Participanţii provin din medii demografice foarte variate şi la fel variază şi motivele pentru care iau parte la cursă. Fără învingători sau timpi oficiali, The Color Run™ este deschisă tuturor  – copii de 2 ani sau bătrâni de 80, persoane care aleargă pentru prima dată şi atleţi profesionişti deopotrivă.

Mai mult de 60% din participanţi aleargă pentru prima dată în viaţa lor o cursă de 5 kilometri şi sunt aici pentru a sărbători şi a marca realizările lor în adoptarea unui stil de viaţă sănătos.

Mulţi dintre ei aleargă din dragoste, iar The Color Run™ a condus până acum la 10 cereri în căsătorie şi o nuntă. Alţii participă în memoria unor persoane dragi care au trecut în nefiinţă sau care se luptă cu boala.

Fie că eşti alergător amator sau atlet profesionist, cei 5 km ai acestei curse vor reprezenta cea mai colorată cursă a vieţii tale, şi cea mai memorabilă!

Susţinerea comunităţii

The Color Run™ este o organizație cu scop lucrativ, însă îmbrăţişăm oportunitatea de a colabora cu organizaţii nonprofit, de a contribui la eforturile deosebite ale acestora în comunitate şi de a promova cauzele pentru care ele militează.

Din 2012, The Color Run™  a reuşit să strângă donaţii pentru mai mult de 80 de organizaţii nonprofit locale şi naţionale.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>