Pages Navigation Menu

Dans sportiv, Iasi: Campionatul National 2014 va avea loc in 1, 2 martie

Dans sportiv, Iasi: Campionatul National 2014 va avea loc in 1, 2 martie

Federatia Romana de Dans Sportiv si Clubul Sportiv Reflex Iasi organizeaza, in zilele de 1 si 2 martie 2014, concursurile Campionatului National de Dans Sportiv, aflat la a 23-a editie in acest an.

Evenimentul aduce in competitie, pe ringul de dans de la Sala Polivalenta din Iasi, peste 2.000 de sportivi de la cluburi din toata tara, care isi vor demonstra pregatirea si talentul in cadrul sectiunilor standard si latino.

Intrecerile au loc pe categoriile de varsta 6-9 ani, 10-11 ani, 12-13 ani, 14-15 ani, 16-18 ani, 19-35 ani si seniori, sambata incepand cu ora 11:00, iar duminica de la ora 9:45. Semifinalele si finalele campionatului au loc, in ambele zile, dupa ora 19:30, dupa deschiderea oficiala programata in prima zi de concurs, respectiv dupa parada concurentilor, ce va avea loc in a doua zi.

Campionatul National de Dans Sportiv va fi precedat vineri, 28 februarie, de prima editie a Cupei Nationale Palas la dans sportiv, desfasurata, in aceeasi organizare, in Atriumul Palas Mall, incepand cu ora 17:00.

Intrarea spectatorilor la Campionatul National de Dans Sportiv de la Sala Polivalenta se va face pe baza de bilete, iar la concursul de dans de la Palas Mall este gratuita.

Evenimentul este organizat in colaborare cu cluburile de dans sportiv Imperial, Olimpic, Dance Energy, Danceplanet.ro si Katiusa, din Iasi.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>