Pages Navigation Menu

Crosul Companiilor Cluj-Napoca 2014 va avea loc in 21 septembrie

Crosul Companiilor Cluj-Napoca 2014 va avea loc in 21 septembrie

Runners Club va invita in 21 septembrie 2014, la a 4-a editie a Crosului Companiilor. Acest eveniment doreste sa promoveze alergarea in aer liber, spiritul de echipa si colegialitate.

Puteti alege sa alergati la proba de individual sau la proba de echipa. Proba de echipa presupune ca cei 3 coechipieri sa inceapa impreuna cursa si sa ajunga la Finish tot impreuna. Acest lucru va presupune ca cei 3 alergatori sa se antreneze impreuna si sa se incurajeze. Rezultatul  performantei se va datora spiritului de echipa, a colegialitatii si a ambitie din echipa.

Acest eveniment doreste sa demonstreze, prin performanta alergatorilor, faptul ca miscarea si alergarea in aer liber e accesibila tuturor, chiar si celor care stau mai mult de 8 ore la locul de munca. Miscarea e pauza pe care o oferim mintii si corpului nostru dupa o zi incarcata.

Asadar, va asteptam in 21 septembrie la dezmortirea de inceput de toamna.

Detalii esentiale

  •     Locul desfasurarii: Cluj-Napoca – Piata Unirii
  •     Ora startului: 10:00
  •     Probe: individual si echipa
  •     Participanti: angajatii companiilor inscrise
  •     Taxa inscriere: 60 lei/participant
  •     Numar participanti: 700-800 persoane
  •     Kit-ul de concurs: tricou cu sigla evenimentului, chip de cronometrare, numar concurs si medalie de participare

Daca esti Capitan de Echipa la Crosului Companiilor Cluj-Napoca, inscrie 10 colegi pana la 31 august si poti fi printre primii 3 capitani care vor intra in posesia unui echipament de alergare.
Inscrieri pe http://cluj-napoca.crosulcompaniilor.ro/ro/signup.php

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>