Pages Navigation Menu

Cros Old Town Race Bucuresti

Cros Old Town Race Bucuresti

Cros Old Town Race Bucuresti

Centrul Vechi al Bucurestiului devine o inedita pista de alergare, gazda unor evenimente tematice. Fiecare cursa va avea doua probe: 5 km pentru cei necompetitivi sau la primele experiente, 10 km pentru cei cu un spirit competitiv.

 

Data si locul:

Competiţia va avea loc în ziua de sambata, 29 martie 2014, începând cu ora 11:30 în Bucureşti, în zona Centrul Vechi

Pe durata desfăşurării Competiţiei, accesul pe aleile pe unde se vor desfăşura probele nu va fi restricţionat, dar va fi atenţionat prin benzi de marcare, precum şi prin prezenţa voluntarilor de traseu, amplasaţi în punctele critice ale traseului.

Titluri si premii:

Toţi participanţii vor primi diplome de participare electronice pe care le vor putea descarca.

La sosire, toţi participanţii vor primi apa plată, precum si alte produse.

Festivitatea oficială de premiere va avea loc dupa terminarea ultimei curse de 5km (aproximativ 14:30) la locul de desfăşurare a evenimentului.

La finalul evenimentului, efortul participantilor va fi rasplatit cu premii si o petrecere cu muzica si limonada din partea casei, dar si cu satisfactia de a fi alergat alaturi de prieteni sau familie.

Inscrierile la cursele Old Town Race se pot face pe www.5km.ro, acolo unde veti gasi informatii detaliate despre program, regulament si despre traseu. Taxa de participare este 50 de lei pentru cursa de 5 km (necompetitiva) si 80 de lei pentru crosul de 10 km (competitiv).

 

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>