Pages Navigation Menu

Critical Mass marsul biciclistilor in Targu Mures

Critical Mass marsul biciclistilor in Targu Mures

În data de 27 aprilie 2014 la Targu Mures , se organizează evenimentul Critical Mass .

Evenimentul are ca si scop a atrage atentia Primăriei Municipiului Tîrgu-Mureș asupra necesității luării unor măsuri prin care să încurajeze mersul pe biciclete prin crearea pistelor de biciclete și cerem să continue procesul început în aprilie 2013 – prin ridicarea interdicției de circulație a bicicletelor în centrul orașului.

Participanții se întâlnesc într-un loc și la o oră prestabilită pentru a se bucura de siguranța și de compania pe care le-o oferă mersul în grup pe străzile orașului, cauzând în mod intenționat o ușoară și temporară perturbare a traficului. Filosofia generală din spatele acestui eveniment este exprimată în sloganul „Noi nu blocam traficul; noi facem parte din trafic.”

Evenimentul va avea loc între orele 15:00 – 17:30. Participanții la marș se vor întâlni în Piața Victoriei la orele 15:00.

Marșul bicicliștilor va porni la orele 16 din P-ța Victoriei și va avea următorul

Traseu: B-dul 1 Decembrie 1918 – B-dul Pandurilor – str. Predeal – str. Gheorghe Doja – P-ta Trandafirilor – str. Revolutiei – str. 22 Decembrie 1989 – str. Luceafărului – str. Păcii – str. Luntrasilor – str. Plutelor – Farmacia de Bere

 

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>