Pages Navigation Menu

Campionatul Național de Îndemânare Auto 2014 – Etapa a VII-a la Polus Cluj Napoca

Campionatul Național de Îndemânare Auto 2014 – Etapa a VII-a la Polus Cluj Napoca

În perioada 27-28 septembrie 2014, Polus Center va găzdui finala etapei a șaptea a Campionatului Național de Îndemânare Auto din 2014, competiție organizată de GT Auto Club Sportiv și Automobil Clubul Român.
Piloți din toată țara, atât amatori cât și profesioniști, revin pentru a-și demonstra abilităţile în conducere, într-un adevărat spectacol, cu derapaje controlate, slalomuri, întoarceri cu frâna de mână la 180 grade sau 360 grade, atât cu fața cât și cu spatele, într-o cursă contra cronometru.

Concursul se adresează tuturor pasionaților de automobilism sportiv, de la cei mai tineri piloți, participanți la grupa Juniori, până la cei avansați, care pot depăși vârsta 60 de ani. Totodată și participarea feminină este din ce în ce mai spectaculoasă, la fiecare etapă se realizează o grupă specială în care doamnele și domnișoarele reușesc să ocupe locuri importante în clasament și chiar pe podium.

Evenimentul se va desfășura în parcarea centrului comercial după următorul program:

Sâmbată, 27 septembrie 2014 
ora 14.00- antrenamentele piloților.

Duminică, 28 septembrie 2014: 
ora 10.30 – antrenamente cronometrate
ora 11.45 – manșa I de concurs
ora 13.00 – manșa a II-a de concurs
ora 14.15 – manșa a III–a de concurs
ora 17.30 – festivitatea de premiere

Campionatul Național de Îndemanare Auto este un eveniment sportiv ce a debutat în anul 2011, și care reprezintă alternativa legală și sigură pentru tinerii atrași de întrecerile cu mașini, în care primează îndemânarea piloţilor și în plan secundar, caracteristicile tehnice ale automobilului de concurs. Pentru înscrieri sau mai multe informații puteți accesa www.gtautoclub.ro.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>