Pages Navigation Menu

Bucharest Bike Break 9 aprilie Casa Poporului

Bucharest Bike Break 9 aprilie Casa Poporului

În data de 9 aprilie vom avea prima cursă din 2016, din preajma Casei Poporului. Iată despre ce este vorba:

Bucharest Bike Break a venit ca un raspuns la dorinta tot mai multor oameni de a participa la activitati de grup, in aer liber si mai ales de a participa la activitati sportive. Sanatatea este un lucru de care trebuie sa avem grija si necesita efort. Noi ne-am propus sa ajutam in acest efort prin introducerea unui concept nou: “Mai mult efort, mai multe premii”.

Mai exact, fiecare participant la Bucharest Bike Break primeste din oficiu un pachet de participare constand intr-un tricou, o medalie si un bidon special de apa. Dupa inceperea cursei si parcurgerea a 3 ture, fiecare tura in plus aduce de la sine adaugarea inca unui produs promotional in pachetul de participare. In acest fel participantii vor fi indemnati la mai multa miscare. Sanatos si avantajos!

Bucharest Bike Break va avea 2 curse:
1. Cursa Road Bike Special
Cursa dedicata participantilor cu biciclete de strada – cursiere, semicursiere si ciclocross.
2. Cursa MTB on the road
Cursa dedicata participantilor cu biciclete de teren – hard tail, full suspension ( cauciucuri de 2 – 50mm grosime)

Cursele se vor o provocare adresata iubitorilor de ciclism pentru testarea calitatilor fizice la inceputul primaverii. Cei mai avansati dintre ciclistii participanti pot considera acest traseu un ultim test pentru o pozitionare realista inainte de sezonul competitional.
Ne dorim sa participe toti iubitorii acestui sport dar din motive tehnice limitam numarul de participanti la 300 / cursa .
Regula care se aplica fiind validarea inscrierii prin achitarea taxei de participare.

Ambele curse vor fi de cate 90 minute + o tura. Castigatorul fiecarei curse va fi desemnat cel care va parcurge mai multe tururi de circuit in acest timp de concurs si va trece primul linia de sosire. Impartirea participantilor pe categorii de varsta si sex va fi urmatoarea, pentru ambele curse:

  • Categoria Elite – ciclisti profesionisti cu varsta 18+
  • Categoria 18 – 29 Ani Masculin
  • Categoria 30 – 39 Ani Masculin
  • Categoria 40 + Masculin
  • Categoria 18+ Feminin

Taxa de inscriere este de 60 lei/cursa daca inscrierea participantilor se face in perioada 19 februarie – 22 martie si de 80 lei/cursa, daca inscrierea se va face in perioada 23 martie – 6 aprilie.

Pentru inscrieri, regulament vezi : http://bucharestbikebreak.ro

 

fb_cover

 

 

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>