Pages Navigation Menu

Biliard Campionatul National 2014 Bucuresti

Biliard Campionatul National 2014 Bucuresti

Biliard Campionatul National 2014 Bucuresti Muntenia – prima etapa

Inscrierile la sunt deschise pana la data de 13 martie (ora 21:00), la receptia King’s Club Biliard (Str. Iuliu Maniu nr. 8A) sau la sediul Federatiei Romane de Biliard – Pool (Str. Heliade între vii, nr. 25).

Taxa de participare este 50 de lei pentru seniori si 30 de lei pentru juniori.

In weekendul 15-16 martie 2014, la King’s Club Biliard, in  Bucuresti, au loc partidele primei etape de calificare din Campionatul National de Biliard din acest an, pentru zona Muntenia.

Incepand cu ora 9:00, pe mesele clubului se va juca Bila 10, urmand ca juniorii sa intre in competitie duminica, 16 martie, de la ora 11:00.

Conform regulamentului, la acest concurs tinuta este obligatorie, si consta in pantofi de culoare inchisa, pantaloni negri si tricou polo uni.

Jocurile vor fi supravegheate de catre arbitrul federal Alexandru Balas.

Conform organizatorilor, la etapele Campionatului National Muntenia nu se acorda premii in bani, singurii care vor fi rasplatiti in acest fel, la sfarsitul anului, fiind jucatorii calificati in finala. Mai multe detalii veti afla urmarind www.facebook.com/frbiliard.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>