Pages Navigation Menu

Boxul, un sport frumos dar si periculos

Boxul, un sport frumos dar si periculos

Cunoscut ca si arta de a lovi un adversar, fără ca tu sa primesti loviturile acestuia, boxul poate deveni sportul tau preferat. Poate vei dori sa iti faci si o cariera din asta si vei ajunge acolo unde nici nu ai visat sa ajungi. Acest sport are avantaje de ordin fizic si este considerat unul dintre cele mai complete si complexe sporturi.

Boxul este foarte îndrăgit si îmbrățișat de un număr impresionant de oameni, chiar daca aceștia il practica sau nu. Acesta nu este pentru oricine deoarece pe cât este de frumos pe atat este de periculos. Chiar daca unii spun ca trebuie sa ai mușchi pentru a practica acest sport, nu este asa. In primul rând, ai nevoie de o inima buna si de o înălțime adecvată.

La acest sport nu contează cât de tare lovești, contează cât de tare poți fi lovit si sa poți merge înainte. Da, într-adevăr exista si riscuri ca la orice sport. Dintr-un singur pumn poți sa iti rupi nasul, sa iti rupi un dinte sau sa rămâi mutilat. Daca vrei sa începi sa practici acest sport ai mare nevoie de un antrenor bun care sa te învețe sa ajungi tu cel mai bun si ai mare nevoie de un echipament adecvat acestuia.

Un echipament adecvat conține: cochilie, mănuși de box, proteza, casca, bandaje.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>