Pages Navigation Menu

Alegerea unei case de pariuri

Alegerea unei case de pariuri

Dupa ce v-ati hotarat sa jucati la pariuri sportive, urmeaza o decizie dificila si anume alegerea unei case de pariuri.

In primul rand, cand accesati o casa de pariuri, primul lucru pe care trebuie sa il studiati este sectiunea de depozite si retrageri. O casa de pariuri serioasa beneficiaza de o multime de astfel de metode, cum ar fi banalele carduri de credit, transfer bancar, paysfecard sau Moneybookers, cea mai populara metoda de plata din Romania catre o casa de pariuri.

Un alt criteriu in alegerea unei case de pariuri il consta limita minima de depunere. De obicei, casele de pariuri online stabilesc un depozit minim de 10 dolari/euro. Mai sunt insa si exceptii, putand gasi un minim depozit de 1 euro sau chiar mai putin, insa aceste cazuri sunt foarte rare. La polul opus, se gasesc case care au o depunere minima de 15, 20 sau chiar 50 dolari/euro/lire. De obicei, cele britanice impun o asemenea suma minima.

Nu trebuie neglijat nici numarul de evenimente oferit la acea casa de pariuri si sporturile aferente. Ideal ar fi ca utilizatorul sa poata alege in orice moment din zi si din noapte, fie ca vorbim de pariuri pre-meci sau live, un meci pe care sa il considere pe placul sau. Ori daca oferta de pariuri este una limitata, cu siguranta asta va indeparta, incet-incet, utilizatorii acelui site.

Pentru a va inspira in alegerea unei case de pariuri, puteti consulta acest site de pariuri sportive.

Un detaliu de care majoritatea uita sau pe care nu se streseaza sa il citeasca este regulamentul acelei case de pariuri.
E drept, acesta este aproximativ la fel la fiecara casa. In plus, ne creem impresia ca acel regulament nu este facut pentru a ne incurca si de aceea evitam sa il lecturam. O regula care ar trebui citita este procedura casei de pariuri in cazul in care un meci se anuleaza sau un jucator abandoneaza (in cazul tenisului). Unele case pot oferi cota 1.00 pentru o partida anulata, altele o pot considera ca fiind pierduta. In cazul tenisului, daca un jucator abandoneaza, pariul poate fi anulat, insa poate fi si castigat/pierdut, in functie de beneficiarul acelui abandon. De asemenea, sunt case de pariuri, din ce in ce mai putine, este adevarat, care permit un singur meci pe bilet.

Cotele pot fi si ele importante pentru unii pariori. Pentru a vedea nivelul cotelor oferite pe un eveniment comparativ cu cotele altor case de pariuri, accesati un site de comparare a cotelor. Se gasesc o multime pe internet. O alta informatie care poate fi de ajutor, mai ales pentru cei ce folosesc mize mari, este suma maxima acceptata pentru un pariu.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>